Bunica a ingropat nepoata de vie! Dupa doua ore, tatal a facut asta si a salvat copilul



Elena locuia impreuna cu sotul sau Nicolae in Comuna Necşeşti. Sotii asteaptau cu nerabdare nasterea fiicei lor. Dar, femeia nu a facut un control strict al sarcinii sale si nici ultrasunete. Familia nu avea suficienti bani pentru examinare. 

In a 4-a luna de sarcina, cum credea ea, Elena a simtit dintr-odata o durere ascutita in burta. A intrat in travaliu. Femeia si-a sunat imediat sotul, rugandu-l sa vina de urgenta acasa. Micuta s-a nascut prematur, acasa, fara asistenta medicala.

Dupa nastere, sotul a chemat, totusi, ambulanta, considerand ca sotia sa ar trebui sa fie examinata. Dupa ce s-au convins ca Elena este in regula, medicii au decis sa se uite la copil.

Dupa cum s-a dovedit, asistentii neglijenti au decis sa nu o mai transporte la spital, crezand ca fetita nascuta prematur oricum nu va supravietui. N-au considerat necesar s-o interneze.

Nicolae s-a grabit sa ajunga acasa, sperand ca fiica sa va fi in viata. Dar pe drum a mai avut un soc: dupa 2 ore de la nastere, soacra a ingropat nepoata in gradina, crezand ca este moarta.

Nicolae a dezgropat repede copilul si l-a transportat de urgenta la spital. Doctorii au descoperit un puls stabil! Fata era inca in viata! Potrivit analizelor, Elena era in a sasea luna de sarcina, nu in a patra, asa ca micuta avea mari sanse de supravietuire!

Fetita a primit ingrijirile medicale necesare, iar medicii s-au declarat increzatori ca nu va avea mari probleme de sanatate.